Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн говори заедно с Гарет Саутгейт преди финала на Евро 2024 срещу Испания и заяви, че мачът за трофея на "Олимпиащадион" в Берлин ще бъде решен от малките детайли.

"Изключително сме щастливи, че сме в тази ситуация и, разбира се, отчаяно искаме да стигнем по-далеч, отколкото преди три години. Беше труден край на това европейско първенство и знаем, че утре ще бъде изключително трудна вечер. Треньорът казва, че всичко ще зависи от малките детайли", каза нападателят на Байерн.

"Винаги се опитвам да бъда човек, който се учи от разочарованието и трудните моменти. Това ми помага да се усъвършенствам. Развълнуван съм, че се завръщам на финал на Европейско, а сега става въпрос за изпълнение на плана за игра, който искаме, и за продължаване напред. Справяли сме се фантастично в много турнири. Опитваш се да не мислиш прекалено много за това какво би означавала победата за мен и страната ми, а я използваш като мотивация", добави Хари Кейн.

"Ламин Ямал има рожден ден? Поздравления тогава! Виждате, че той играе без страх и с много свобода. Браво за неговата все още кратка, но много добра кариера досега", завърши един от шестимата лидери в битката за голмайсторския приз на турнира.