Цветелина Стоянова може да присъства на грандиозния бенефис на ансамбъла по художествена гимнастика. Това каза председателят на федерацията Илиана Раева. БЛИЦ първи написа, че шоуто ще бъде на 17 ноември в зала “Арена Армеец”. Грацията продължава да се възстановява успешно, а тя няколко години бе част от успешния отбор.

“Датата 17 ноември бе избрана абсолютно случайно. От друга страна обаче знаете, че няма нищо случайно, защото на 17 ноември е паметният гол на Емо Костадинов (смее се). От компанията, която ще ни помогне с организацията на бенефиса, казаха, че България има два отбора - футболният от 1994 година и този отбор по гимнастика. Ще направим красив бенефис. Не само на тези четири момичета - Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Християна Тодорова, а и на тези, които бяха с нас през целия този път – Катрин Велкова, Елена Тодорова, Цвети Стоянова и Любомира Казанова”, каза Илиана Раева в ефира на БНТ.

“Има голяма вероятност Цвети Стоянова да дойде на бенефиса. Да, бях на рождения й ден на 13 септември. Духнахме свещички, смяхме се, хапнахме торта. Каза се всичко по тази тема. Добре е, възстановява се, това е всичко”, допълни още Раева.

Известна е страстта на Цвети Стоянова и Цвети Найденова към модата. Двете дори имат свои продукти от собствена модна линия. “Направиха три пуловера, които аз купих. Уникални са. Един за мен и за дъщерите ми”, каза с усмивка Илиана Раева.

“Тези 4 години Ина Ананиева изцяло пое отговорността върху себе си. Доста дълъг период вече работи като треньор. Това е тежък процес, изпълнен с твърде много емоция, нерви, страсти… Всичко това изтощава и изхабява. Аз съм много щастлива, че тя остава и е готова да тръгне отново с новите момичета. Тя е изключителен специалист, който постигна впечатляващи успехи с ансамбъла. България само може да спечели от оставането й. С нея ще работи Весела Димитрова, а с новите момичета вече е и Михаела Маевска. Тя сама изяви желание да им помогне”, завърши председателят на родната федерация.