Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра, олимпийските шампионки по художествена гимнастика Християна Тодорова и Цветелина Найденова,  моделите Маги Сидерова, Ася Капчикова и Алекс Богданска, журналисът Калина Паскалева, футболистът Кирил Десподов само малка част от популярните личности, които ще предоставят свои лични вещи за благотворителния търг „Сърце за пример”.

Средствата от събитието, което ще се проведе на 26-и октомври в резиденция „Тера”, ще подсигурят безлатни юридически и психологически консултации на жени, жертви на домашно насилие. Благотворителният търг е продължение на стартиралата в началото на юли кампания „Сърце за пример”, по инициатива на собственика на „Made by E” Елица Милева и е с подкрепата на Българската асоциация за джендър изследвания, която вее 20 години работи по темата.

На благотворителната гала-вечер се очаква да присъства голяма част от  бизнес елита,  както и лица от родния шоубизнес,  подпомогнали по един или друг начин каузата „Сърце за пример”.

Водещ на събитието ще бъде Гери Дончева, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат едни от най-големите имена на  музикалната сцена: Нели Рангелова, Тони Димитрова, Сантра, Невена Пейкова.