Бенефисът на ансамбъла по художествена гимнастика наближава. Шоуто е на 17 ноември (четвъртък) от 19:30 часа в зала “Арена Армеец”. Това ще бъде последната изява на Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Катрин Велкова и Елена Тодорова пред българска публика. Очарователната и любима Цветелина Стоянова също е очаквана на шоуто, като тя ще прецени дали ще присъства. Любомира Казанова е част от отбора и също ще краси с присъствието си, но тя ще продължи кариерата си с новия ансамбъл.

Ръководството на федерацията уточнява важно нещо относно феновете на гимнастичките.

“Поради множеството запитвания от клубове, спонсори и фенове за предоставяне на подаръци и отправяне на поздравления на националния отбор ансамбъл и техните треньори, БФХГ ви уведомява, че на 16 ноември (сряда) от 16:00 до 16:45 часа ще имате тази възможност на служебния вход (С0) на зала “Арена Армеец”.

Момичетата ще бъдат на разположение само в този час, затова моля да бъдете точни.” След бенефиса грациите няма да бъдат на разположение на феновете.

Отдавна билетите за шоуто са продадени и залата ще бъде пълна до краен предел. Очаква ви невероятно шоу, което е организирано от 24/7 и Калоян Лалев.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ