Любимият на хиляди българи ансамбъл по художествена гимнастика отваря още мъничко шанс на феновете си. Тази вечер в зала “Арена Армеец” около 14 хиляди души изпратиха на крака любимките си.

Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова, както и момичетата, които помогнаха за спечелването на 81 медала от олимпийски игри, световни и европейски първенства и големи форуми - Катрин Велкова, Елена Тодорова и Цветелина Стоянова, тази вечер казаха "сбогом" на публиката.

Само че не е съвсем така. Въпреки първоначалното си намерение наистина това да е единственият им бенефис такъв най-вероятно ще има още поне веднъж. На пресконференцията след шоуто момичетата разкриха, че се обсъжда датата 5 декември за нов бенефис отново в “Арена Армеец”.

“Подновяват се преговорите и с Русе, където също може да се състои грандиозното събитие”, допълни председателят на федерацията Илиана Раева. Всички момичета разкриха, че десетки хиляди са останали без билети и те искат да им доставят това удоволствие – да ги наблюдават на живо.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ