Невяна Владинова взе участие в красиво гимнастическо шоу в Швейцария. Организаторите на „GymStars” изпратиха покана до родната федерация по художествена гимнастика, адресирана лично до българската грация. Така Неви замина за град Фраунфелд, където се проведе бляскавото събитие.

То обедини участници в художествената гимнастика, спортната гимнастика, акробатиката и аеробиката. Като допълнение на сцената излязоха още артисти, които демонстрираха уникални изпълнения. Сред участниците бяха една от звездите на спортната британска гимнастика Ели Дауни, германския гимнастик Марсел Нгуен и други.

Красивата плевенчанка бе единствената българка и единствената състезателка, която представяше художествената гимнастика. С изключение на ансамбъла на домакините, който съвсем логично взе участие.

Невяна игра две съчетания – на обръч и топка и обра овациите на публиката. Очарователната ни гимнастичка представи съчетанията от миналия сезон.

„Шоуто беше около два часа и половина. Страхотно преживяване. Много съм впечатлена. Благодаря на домакините за поканата и на нашата федерация, до която бе адресирана тя. Хората ни аплодираха страшно много, беше наистина красиво”, каза Невяна пред БЛИЦ.

Финалистката от Олимпиадата в Рио миналото лято се прибра днес от Швейцария, а в понеделник заминава на лагер на Спортпалас. Там продължава подготовката за новия сезон. Неви смени две от съчетанията си – ще играе нови композиции именно на топка и обръч. Тя запази уникалната лента на „Булерия” и бухалки.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Ето и снимки от шоуто