15:30 часа. Зала "Арена Армеец". Две момчета на вече тийнейджърска възраст обикалят с рози в ръце. Със сигурност на тази възраст последното нещо, което можеш да накараш момче, е да носи роза. И то на момиче. Сигурно има изключения. Галантността обзема мъжете на доста по-късна възраст. За тях обаче няма правила и рамки. Те могат да променят един обикновен тийнеджър и дори баща му макар и за няколко минути. За пореден път тези момичета разрушиха всякакви представи за любов. От малки дечица до татковци на над средната възраст демонстрираха любов. Срещнаха се с любимките на България ден преди големия им бенефис. Шоуто е в четвъртък от 19:30 часа и ще бъде грандиозно.

Грациите обаче имаха среща днес с верните си фенове в зала “Арена Армеец”. За да раздадат автографи, да се снимат, да получат подаръци и цветя. Получиха и розите от онези момчета, за които ви споменах в началото. Татковците също се снимаха. За единия вълнението беше в повече, за малко цената щеше да бъде счупен телефон заради треперещите му ръце.

Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Любомира Казанова, Елена Тодорова и Катрин Велкова посрещнаха феновете си с усмивки, задоволиха желанието на всеки за селфи, обща снимка, автограф и кратко послание. Естествено, най-радостни бяха най-малките фенки, които нетърпеливо очакваха да бъде отворена вратата. За тях тази врата и днес означаваше докосване до магията. За тях Мишето, Рени, Хриси, Цвети, Бубето, Ели и Катето означават магия отблизо, сбъдната мечта. Естествено, че не сме забравили и Цвети Стоянова. Най-красивата усмивка днес пропусна събитието. Има малко повече от 24 часа до бенефиса, за да вземе решение дали ще присъства.

“Очаквайте нещо невиждано досега. Ще представим своя път от началото до края по различен начин. Да се надяваме, че хората ще бъдат доволни. Готвим се от доста време. Виждаме колко хора идват заради нас. Вие журналистите оценявате това, което правим и няма как да не се вълнуваме”, каза капитанът Михаела Маевска. Останалите момичета също изглеждаха развълнувани, а след срещата с феновете си влязоха отново в... залата. Няма начин, остават броени часове до шоуто.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ