Красивата Ренета Камберова става част от специален благотворителен бал в родния й град Пазарджик, който се организира в помощ на деца и младежи с увреждания. Топката, с която тя игра по време на бенефиса на ансамбъла на 17 ноември в „Арена Армеец”, ще бъде разиграна на събитието.

Посланието на Рени към благотворителното събитие е „Никога не се отказвайте от мечтите си, невъзможното е само дума...” Синеоката чаровница сбъдна мечтите си, печелейки абсолютно всичко в художествената гимнастика. Мина по трудния път от началото, за да стигне до върха. И не се отказа в нито един момент.

На бала ще бъдат разпродадени още над 20 вещи на известни личности - роклята на д-р Захариева (Радина Думанян) от сериала „Откраднат живот”, красиви шалове на дизайнерката Иванка Христова, която живее в Лондон, допълва „Zname”.info.

Община Пазарджик също даде подкрепата си за събитито, което ще бъде на 21 март в ресторант „Форум”. Парични помощи се набират и с покани, всяка от които струва по 50 лева. Те вече се предлагат в офиса на сдружението на бул. „Александър Стамболийски”, както и в ресторантите „Форум” и „Вайрон Гардън”.