Една от любимите гимнастички на България – Християна Тодорова, блесна на сцената по време на церемонията “Нощта на шампионите”. Министерството на спорта и спортният тотализатор раздадоха парични награди и “Венец на победителя” на заслужили бивши и настоящи спортисти. Хриси беше водеща на събитието заедно с Део.

Очарователната гимнастичка прикова погледите с изящна синя рокля, красиво бижу и елегантна прическа. Хриси се справи с лекота с поредната задача, която изглеждаше като детска игра в сравнение с годините труд в залата по художествена гимнастика. Вероятно чаровницата ще каже, че е по-лесно да се печелят медали от европейски, световни и олимпийски турнири, но тази вечер тя се справи блестящо.

Ансамбълът отново спечели приз за Отбор на годината. На сцената дао водещата Християна Тодорова се качиха съотборничките й – Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова. “Това вероятно е една от последните ни награди като отбор. Благодаря на министър Кралев, който винаги бе до нас, на тотализатора, както на федерацията по гимнастика и нашата треньорка Ина Ананиева”, каза капитанът Михаела Маевска.

За треньор на годината бе избрана Ина Ананиева. Русокосата чаровна специалистка изведе ансамбъла до бронзов олимпийски медал, с който увенча страхотната си кариера.