ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Английски фенове изляха гнева си от работата на бразилския съдия Уилтън Сампайо, който свири четвъртфинала между „трите лъва“ и Франция (1:2) от Мондиал 2022. Островитяните претендират, че 40-годишният арбитър е бил изключително тенденциозен в отсъжданията си.

Сампайо даде две дузпи за Англия, като за втората беше помолен да прегледа повторение на ситуацията от видео асистент реферите. Англичаните претендират, че Сампайо не е осъдил наказателен удар за „трите лъва“ през първото полувреме за нарушение срещу Хари Кейн. Освен това повечето спорни ситуации са били давани в полза на Франция.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Затова привържениците на „трите лъва“ са направили корекции в профила на Уилтън Сампайо в „Уикипедия“, където той е описан като френски фен, който наскоро е получил покана за еротичен танц от Килиан Мбапе, за да свири в полза на „петлите“.

След това първоначалната информация за съдията е възстановена, но при последваща атака на английските фенове той е описан като бразилски мошеник, който е загубил кучето си водач. Тази корекция също е заличена, както личи при посещение в профила на Уилтън Сампайо в „Уикипедия“.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК