ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Бразилският народ и Неймар узнаха лоша новина - звездата със сигурност отпада от състава на "селесао" за следващия мач от груповата фаза на Мондиал 2022 срещу Швейцария. 30-годишният нападател публикува емоционален пост в социалните мрежи след контузията, която получи при победата с 2:0 над Сърбия снощи. 

Наймар с болка отбелязва, че днешният ден се е превърнал в един от най-трудните моменти в кариерата му, но ще направи всичко възможно да се завърне и да помогне на родината си.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Публикацията на Неймар:

„Гордостта и любовта, която изпитвам, че нося тази фланелка, нямат обяснение. Дори Бог да ми беше дал възможност да избера държава, в която да се родя, щях да избера Бразилия.

Нищо в живота ми не беше даденост или постигнато лесно. Винаги трябваше да преследвам мечтите и целите си. Никога не желая зло на никого, но помагам на нуждаещите се.

Днешният ден се превърна в един от най-трудните моменти в кариерата ми... и отново на световно първенство имам контузия. Да, ще боли, но съм сигурен, че ще имам шанса да се върна, защото ще направя всичко възможно да помогна на страната си, на съотборниците си и на себе си.

Врагът да ме събори така за дълго време? НИКОГА! Аз съм ДЕТЕ НА БОГА НА НЕВЪЗМОЖНОТО и ВЯРАТА ми е безкрайна“.

ВИЖТЕ КЛАСИРАНИЯТА В ГРУПИТЕ!  

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК