ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

С грандиозна церемония на "Лусаил Айконик Стейдиъм" в Лусаил беше официално закрито световното първенство в Катар. Бляскавото представление се състоя преди очаквания с огромен интерес финал между Аржентина и Франция, който започва в 17:00 часа.

Време е за шоу! Ясни титулярите за финала, има изненада

Церемонията започна от небето с хореография със самолети, които се приближиха към стадиона и прелетяха над него. Минути по-рано на терена рано аржентинските и френските национали проведоха загрявката си.  

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Имаше военни маршове, автомобилни шоута и паради на кралската кавалерия с камили. Домакините на най-скъпото световно първенство в историята представиха на зрителите и шоу с надуваеми китове и делфини, с което сценаристите искат да ни кажат, че всички ние сме част от една гигантска вселена, която трябва да пазим чиста.

Oфициалната песен на световното първенство "Hayya Hayya" на живо изпяха Давидо и катарската изпълнителка Аиша. Зрителите бяха зарадвани още от Озуна и Джимс - известни музиканти и автори на друга от песните на Световното първенство "Архбо". Френският рапът GIMS също изпълни един от хитовете си.

Бяха представени всички участници на Мондиал 2022 и показването на флаговете им във формата на балони-топки, които полетяха в небето. 

Както и по време на бляскавата церемония по откриването, така и днес имаше красива феерия от фойерверки. 

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!

Снимки: Getty Images/Gulliver

Снимки: Profimedia: