ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Аржентина и Франция днес ще определят новия световен шампион. Двата тима се изправят в решителния двубой на Мондиал 2022, който ще започне в 17:00 часа на „Лусаил Айконик Стейдиъм“.

Доста интересен е и въпросът относно паричните премии, които ФИФА е предвидила за световния първенец и неговия подгласник. Наградният фонд на финала е 72 милиона долара, като победителят ще вземе 42 милиона, а 30 милиона е утешителната премия за загубилия.

Уникално Световно с изключителни оферти на efbet.com 

Малко повече от 30% от въпросната сума ще бъде поделена между играчите, треньорите и останалите лица от щабовете на отборите. Останалата част ще бъде за националните федерации.

Хърватия, която в събота победи Мароко с 2:1 в мача за третото място, ще вземе обща премия от 27 милиона долара. „Атласките лъвове“, които се превърнаха в сензацията на световното първенство, ще приберат 25 милиона.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Отборите, отпаднали на четвъртфиналите вземат по 17 милиона долара. Премията за елиминираните на осминафиналите е в размер на 13 милиона. Приключилите участието си на Световното след груповата фаза пък прибират по 9 милиона долара.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ НА СВЕТОВНОТО и КЛАСИРАНЕ ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК