Левски за пореден път се сгромоляса, отпадайки от Локомотив (Пловдив) на полуфинала за Купата на България (0:2). Вместо да се хвърлят в атаки от първите минути, търсейки задължително ранен гол, "сините" действаха без идеи. Временният треньор Георги Тодоров се изложи тотално. Физкултурникът направи безумието да остави голмайстора Станислав Костов извън групата в този толкова важен момент. Тодоров трябваше да му гласува доверие, а не да повтаря грешката на предшественика си Петър Хубчев, който също си позволяваше да загърбва национала.

Костов остана само зрител на реванша, и то при положение, че Найджъл Робърта демонстративно е напуснал последната тренировка, когато е разбрал, че няма да е титуляр. Въпреки скандалното му поведение, холандецът получи шанс от Тодоров, но категорично не се възползва от него и с нищо не помогна на отбора.

Тодоров имаше златния шанс да съвземе Левски след Хубчев, който го потопи. Но не се възползва и логично си навлече гнева на феновете. 0:2 е напълно преодолим резултат, но с практикуване на атакуващ футбол, а не на страхлива игра. Ако "сините" бяха започнали с Костов, шансът да се стигне до ранен гол беше доста голям. Тодоров обаче явно не мисли така. Треньорът, който е по-скоро учител по физическо, тласка Левски към провал. Не е нормално да се отнася с Костов като с най-големия си враг, пращайки го директно на трибуните.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Сините" категорично пропиляха цялото първо полувреме, и то при положение, че Тодоров обясняваше как Левски задължително щял да търси ранен гол. 

Определено голямата му грешка е, че започна да прави експерименти, използвайки еуфорията след смяната на Хубчев. И всички видяха до какво доведоха те - до сълзите в очите на Живко Миланов, който днес игра за последно.

Именно капитанът и Иван Горанов бяха единствените, които демонстрираха желание днес. Но само с двама не може да се търси положителен резултат. Симеон Славчев също се изгуби, разочаровайки с апатична игра. 

Ако Тодоров остане начело на Левски и през новия сезон, то тогава "сините" няма да завършат дори в четворката... И на феновете е ясно, че той е на нивото на учител по физическо възпитание.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ

Разплаканият Живко Миланов: Диагностициран бях със заболяване, което засяга белия ми дроб! Принуден съм да спра