Крайно време е ЦСКА да спре да се оправдава със съдиите и да погледне истината в очите. Не реферите, а безумните грешки на защитника Юрген Матей и подценяването лишиха "червените" от победата в Търново. Нещо повече - този път съдията Вълков помогна на ЦСКА да избегне кошмарна загуба с неотсъдената засада при гола на Ахмед Ахмедов.

Стойчо Стоилов често пъти има навика да си измива ръцете със съдиите, но трябва да погледне пробойната в защитата, която в почти всеки мач отваря доведения на "Българска армия" Матей. Безумните му грешки станаха причина за половин дузина голове във вратата на Бусато срещу Черно море, Б36, Локомотив Пловдив, а сега и Етър.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Некадърните прояви на Матей обезценяват труда на сполучливите трансфери на Кейта и Санкаре и отличните изпълнения на Антов, Тиаго, Белтраме и Соу, който вече е продаден на френския Дижон. Нима в школата на ЦСКА или в половината отбори от родния елит не може да се намери един защитник, който да замени "безценния" Матей? Или просто този човек трябва да бъде оставен да измъчва публиката на армейците?

Г-н Белчев трябва да си сложи ръката на сърцето и да признае, че не само умората, а и известна доза беззъбие на нападението са причина "болярите" да ви водят на полувремето с 2:0. Халфовата линия трябва да захранва с топки централния нападател, а именно играчите в средата на терена допуснаха много неточни пасове.

Ахмедов е добър стрелец, но кой знае защо за пореден път не започна като титуляр. Поредният трансфер посред първенството също ще затрудни червената атака и то преди решителните битки за Лига Европа.

На тези важни детайли трябва да обърне ЦСКА, за да е на върха, а не да се оправдава със съдиите.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
efbet Лига - сезон 2020/2021

Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​

Снимка: АНТОН УЗУНОВ