Два часа пресконференция, на следващият ден час интервю, а накрая нищо. Това се случи последните два дни в Левски и с Тити Папазов. "Сините" все още нямат пари, кампаниите вървят все по-слабо, а нови спонсори не идват. Всичко е миш-маш, както би казала една фирма. Обаче този миш-маш не води до нищо добро към този момент.

И проблемът идва от ръководителите. 

Никой не отрича на Тити Папазов, че е с горещо сърце, че милее за Левски, че иска най-доброто за клуба. Но явно не става с горещо сърце, а трябва хладен ум. Трябват не приказки, а действия. А към този момент "сините" са само на приказки. Няма голям спонсор, няма стабилизиране на ситуацията, няма свежи средства в клуба. Има един заем с малка лихва, който бе върнат. И който не е достатъчен.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

От идването на Сираков и Папазов до ден днешен почти нищо не се е променило, може би защото липсва изявен финансист. Липсва мениджър, който да движи нещата в клуба и който да доведе спонсори. Ясно е и на децата, че с призиви по телевизии и на пресконференции, нищо няма да се промени и никой няма да дойде. Сълзите може да помогнат в друга ситуация, но не и когато трябва да осигуриш средства за съществуването на институция като Левски.

Ръководството на Левски и в частност Тити Папазов не се справи и с друга важна мисия - да обедини "синята" общност. Феновете станаха дори по-разделени, водят се войни сектор срещу сектор, ръководство срещу сектор... А от това губят всички. 

Време е Наско Сираков да загърби личните отношения и да удари със здрава ръка по масата. Да докара специалисти, да докара икономисти. А не да разчита на познати до болка лица, които да дават по 4-6-8 часа пресконференции и интервюта със заучени фрази и до болка познати мелодрами.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ