Треньорът на Левски Георги Тодоров призна, че вече е на прага на своите нерви след загубата с 0:1 от Славия. Специалистът атакува и звездата Паулиньо, който според него играе на 30% от възможностите си.

"Не съм доволен от Паулиньо, от другите също има какво да се желае. Най-добре може самият Паулиньо да каже защо не е на необходимото ниво. След една контузия преди 2 години не показва и 30% от това, което може, а от него се очаква да помага на отбора“

„Загубихме мача за 1 минута. Не мога да повярвам, че сме толкова наивни. Вместо да вкараме гол, получихме в ответната атака, а след това и този глупав червен картон. Ще ни е трудно и в идните мачове. Започва тежко време, след излизането на Боби Цонев не можем да отбележим. Почти във всеки мач допускаме такива голове. Не знам до кога аз ще изтърпя това обаче. Губим пореден мач по изключително наивен начин. Липсва ни майсторство и опит, не агресия“, каза Тодоров.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Най-добре е да попитате Живко защо направи тази глупост. Аз не мога да кажа. Мисля, че Мартин Райнов играе добре, но с братята Цоневи и Спиерингс играехме футбол, докато сега ще трябва да променим стила. В противен случай ще допускаме грешки. Тримата даваха класата в отбора.
Ситуацията между Стаси Иванов и клуба не е нещо, за което мога аз да кажа каквото и да е. Нещата са между двете страни, за да се решат“, продължи "синият" наставник.

„Трагично ще бъде, ако не спечелим мача си за Купата и то убедително. Надявам се да отбележим голове, за да си върнем самочувствието пред гола. Физически се справяме добре, днес с 10 човека надигравахме Славия. Надявам се хората, които влязат обаче да си заслужат мястото с игра", завърши Георги Тодоров.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​