ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

29 юли 2013 година, след 2 изиграни кръга в "А" група "Левски" е с 0 точки на последно място! Ако не знаехме, че е истина, бихме помислили, че е 1 април и някой се шегува с нас. Уви, не е така! А класирането..то си е точно такова.

Идват толкова много неща в глава, сърцето бие диво от гняв, адреналинът е на върха и единственото, което искаме, е просто в този момент пред нас да са онези боклуци (да, БОКЛУЦИ) със сини екипи, заради които ни е срам, че сме левскари. Срам ни е всеки ден приятелите ни от "червения" лагер да ни вземат за подбив.. То не бяхме евроидиоти, то не бяхме евразийски идиоти, а сега вече сме си и местни идиоти. Всъщност нас не трябва да ни е срам, а трябва да ги е срам онези, които оскверняват свещената фланелка. Защото ние я носим с гордост на стадиона, а вие.. вие, футболистчета, сте най-жалката пасмина, която някога е била облечена в синьо! Не, не с екипа на "Левски", а със син екип като цяло.. Момчетата от Монтана, Калиакра, Спартак и т.н. също носят сини екипи, но те ги изпотяват, те излизат на терeна и се борят мъжки до последно...

Едва ли някога ще разберете какво е "Левски", какво е да плачеш от радост при гол на "Левски"! Виждал съм баща ми със сълзи на очи от радост, виждал съм Кривия да плаче на терена от мъка, защото "Левски" прави равен в мач без значение! Забележете - да прави равен.. А вие, невестулки, вие... дори не си заслужавате да пишем за вас. Отидете до Пловдив (само внимавайте, че там постоянно ви бият), намерете Сашо Александров, нека той ви обясни какво значи да носиш "Л" на сърцето си! Той да ви обясни какво е да те аплодира на крака целия стадион, той да ви каже как се изяжда тревата за победа, как се трябва да се бори всеки, който е облечен със синия екип. Питайте Наско Сираков как се бие ЦСКА със 7:1.. Вие толкова гола няма да вкарате през целия есенен полусезон..

Някой може ли да каже какво правят в този отбор недоразумения като Старокин, Везалов, Бру, Рамос, Пинто, Гаджев, Силва, някой си Димов и още един със същата фамилия, Лопес, Велев, Пелето и т.н.? На тези хора със сигурност най-големият успех в живота им е бил да облекат екипа на "Левски"... Ето направиха го, сега кротко да го сгънат, да го сложат до шкaфчетата в съблекалнята, да излязат извън стадиона и никога, ама никога повече, да не се връщат!

Снощи всички показахте за пореден и надяваме се последен път, че нямате сърце за "Левски", нямате душа за "Левски", нямате смелост за "Левски", НЯМАТЕ ПРАВО ДА ОСКВЕРНЯВАТЕ ЕКИПА с името си на гърба, нямате право да цапате свещената фланелка...

Вие, мили ми мишлета, носещи синята фланелка, вие сте едно голямо нищо. Вие сте едни недоразумения, които никога повече не трябва да се докосват до топка.. Вие.. дори не заслужавате да ви коментираме повече....ВСИЧКИ ВЪН!
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ