ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярната сред левскарите "Синя приказка" във "Фейсбук" разпространи интересен коментар след пресконференцията на Сдружение "Левски на левскарите": 

"Имаме ново ОПГ "Наглите" (б.р. - Организирана престъпна група). Според Сдружението, те заедно с генералния спонсор ще спасяват клуба, а до сега искаха да го гонят и ни казваха колко зло са за Левски. 

На мача онзи ден, дори сложили логото на Палмс Бет и го задраскали. Тоест казват им да се разкарат, а сега ги викат да спасяват с тях клуба. В събота преди мача пък имаха среща с Мило Борисов, искали от него да накара Сираков да хвърли акциите и след това щял да получи пълната им подкрепа. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Тоест, Палмите разкарват Сираков и вече от зло се превръщат в добро. Ама Мило ги отрязал. Тея направо са образец за наглост, лицемерие и интересчийство. 

Някак си случайно преди изборите се разбунтуваха сериозно, явно началника им е обещал някой лев, ако вземат акциите.  

Най-нагло и манипулативно до Ивков сложиха Мъри, че и на него не му давали права. Стоилов си има цялата спортно-техническа власт, както и трябва да бъде, и той сам е казвал, че никой никога не му е месил в работата. А Ивков щом някой му се е месил - нещо, което каза още миналата година, то достойните хора още на момента щяха да подадат оставка, но явно той не е от тях.

Явно ролята да не прави нищо, а в същото време да геройства пред феновете, вземайки си никак не малката заплата, му харесва повече. Като гледам как хората взеха да пишат, че се отказват от Сдружението и няма си подновят членския внос, нищо чудно догодина да си останат наполовина. Те и затова сигурно са приели точка в устава си - да можело вече членове да стават и деца. Понеже явно вече само някое дете може да заблудят, но скоро и те ще свършат и тогава може да приемат точка и за прием на бебета новородени)".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК