Полузащитникът на Левски Борислав Цонев получи наградата си за Футболист на август. Той спечели вота с 9 гласа. Втори с шест гласа остава Юрген Матей от ЦСКА, трети с четири е Мартин Камбуров, а Дориан Бабунски има един. 

Националът бе категоричен, че когато Станимир Стоилов има да казва нещо на играчите си, ще го направи, а няма да се занимава с интриги. 

"Благодаря на хората, гласували за мен, както и на съотборниците ми за подкрепата. Тренираме всеки ден, за да станем по-силни, да се подобряваме. С паузата, която беше, мисля, че ще направим по-добри резултати“, започна Цонев.

"Доста беше емоционално да играем двамата с Ради за първия отбор на България. Щастливи сме, че победихме Северна Ирландия. Зарадвахме се", продължи националът.

„Спокойствие ще ни даде победата. Напрежението беше огромно преди този мач. В срещите с Лудогорец и ЦСКА не трябваше да губим трите точки. Дори трябваше да спечелим. Може би в мача с Локо (София) имаше напрежение. Голът в първата минута ни стъписа. Надявам се след тази победа да започнат по-добрите игри“, продължи халфът.

„Винаги в Левски и в ЦСКА има спекулации. Може би странични фактори се опитват да вкарат напрежение. Г-н Стоилов не се занимава с интриги. Ако има нещо, ще ни го каже. Той мисли за футболните неща, а не се занимава със странични неща. Доста неща промени Стоилов. Най-важното дисциплина, организацията в играта. В клуба има променени неща. Резултатите не са задоволителни. Играта и дисциплината са предпоставка за скорошни победи. Ние изпълняваме неговите указания, надявам се скоро да се види ефектът“, завърши Боби Цонев.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа