Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров, гостува в "Студио Дерби" с водещ Георги Симеонов. Шефът в клуба от "Герена" съобщи, че Петър Хубчев се е съгласил да бъде разсрочено част от задължението на "сините" към него. 

Припомняме, че феновете на Левски скочиха остро на бившия треньор на любимия им отбор, който сега е начело на Берое.  Героят от САЩ`94 пък заплаши, че "ще покаже документи, когато му дойде времето".

"Човечето никога няма да разбере защо на немския му паспорт, наравно с орела на федералната република, трябва да стои и емблемата на Левски", написаха преди часове запалянковци на Левски, очаквайки Хубчев най-после да клекне и да спре да прави проблеми на клуба. 

"За Левски няма нищо притеснително по казуса с Хубчев. Сумите са дължими. Документите, които може да покаже, са, че плащането към него е дължимо. Има задължение, което се обслужва вече", обясни Лъчезар Петров.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

"Имах с него една среща и два разговора по телефона. Имахме разговори с Георги Градев. Последно се разбрахме Хубчев и Амбарцумян да удължат срока на останалите вноски. Те се съгласиха. Левон Апкарян отказа", добави шефът в Левски.

"Ръководството се е заело да реши казуса с Насиру Мохамед. Не е толкова страшно. Когато се обслужват задълженията, клубът няма от какво да се притеснява", добави Лъчезар Петров.

"Предвид натрупаните задължения, винаги има вероятност Левски да не получи лиценз. Рискът обаче е малък. Не искам да се оправдавам какви задължения сме заварили. Важното е да работим активно за погасяването им. Няма клуб без задължения. Трябва да ги обслужваме. В момента ние дължим по една заплата. Стремим се всячески каквото и когато е възможно да се плаща", каза още той.

"Клубът активно работи по различни видове задължения. Когато новото ръководство встъпи в длъжност, първите месеци имаше изключително важни оперативни неща. От около месец и половина се работи активно да се види на кого какво се дължи и как да се обслужва. Надявам се скоро клубът да може да излезе с положително развитие по част от тези задължения. Чужденците, с които се разделихме скоро - Шелис и Зайков, си тръгнаха без един лев задължение. Това е благодарение на разговорите с тях от Иво Ивков и Станимир Стоилов. НАП е едно от задълженията, които са актуални и трябва да се обслужва. Иво Ивков работи активно към НАП. Има задължения. Има месеци, в които НАП се обслужва, има и необслужени месеци. Трудно е да се каже колко точно са задълженията на Левски. Има суми, които са с падеж след 2-3 години, така че трудно може да се каже точна цифра", добави Лъчезар Петров.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022


*Снимка: АНТОН УЗУНОВ