Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров изрази недоволството си от съдийството на вечното дерби с ЦСКА. Двубоят на "Васил Левски" завърши 0:0.

"Не съм доволен от съдийството. Влизане отзад не се дава жълт картон. На Илиян Стефанов се вижда как си дърпа краката, а целенасочено му се показва жълт картон. В петък играем с Лудогорец и той трябва да си извърши поръчката. На Уелтън какъв картон даде? Защото не дишаше правилно ли? Спрете се бе, хора! Престанете вие да сте главните действащи лица!", негодуваше Боримиров след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Видя се, че късата скамейка изигра роля. Нямаме хора, които да влязат и да освежат отбора", отчете "синята" легенда.

"Най-важното е да успеем да се възстановим до реванша в петък и които са здрави и свежи, ще играят", добави Боримиров. 

"Не мога да кажа кой трябва да е по-доволен. Ние второто полувреме имахме две възможности на Билал Бари да вкара. Един централен нападател е недопустимо да прави подобни пропуски. Мисля, че липсата на Станимир Стоилов се отрази. Той респектира футболистите. Друго е, когато старши треньорът е до тъчлинията и ръководи мача", продължи той.

Боримиров коментира и изказването на Стоилов, който говори за проблеми с ръководството на клуба - "Аз мисля, че навсякъде има структурни проблеми. Те са за това - да се решават. Имаме ежедневна комуникация. Аз го отдавам повече плод на неговата емоция". 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022