В Левски назря бунт за пари точно преди дербито с ЦСКА, което е в неделя от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Финансовият колапс е на път да взриви и без това напрегнатата атмосфера на "Герена", научи БЛИЦ от свои източници във вековния клуб. 

Mедията ни разбра, че Ребин Сулака, който си тръгна от Левски заради безпаричието, щял да бъде последван от още няколко чужденци непосредствено след дербито с "червените". 

На 15 април БЛИЦ първи написа, че част от иностранците при "сините" официално изпратиха писма до УЕФА. С тях те уведомиха централата, че имат да получават заплати. Това означава, че ако клубът скоро не им се издължи, те могат да скъсат контрактите си.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Сега недоволството на играчите е достигнало точката на кипене, когато Наско Сираков дал да се разбере, че футболистите няма как в близко бъдеще да получат дължимите им вече по четири заплати.

Недоволството било толкова силно, че по-опитните в тима дори не искали да тренират.

Неприятната ситуация притеснила Сираков и в опит да спаси положението легендата все пак обещал на лидерите на Левски, че те и съотборниците им ще получат по едно месечно възнаграждение.

Лошата финансова среда обаче крие непредвидими последици за бъдещето на "сините". В Левски продължават да очакват мечтания генерален спонсор, но към момента той все още е мираж.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството