В Левски могат да си отдъхнат и да бъдат спокойни за лиценза си за следващия сезон. Това увери специално за БЛИЦ отговорен фактор от "Герена". 

Страхотната за "сините" новина идва само часове преди вечното дерби с ЦСКА. Двубоят стартира в 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

В последните дни ръководителите на Левски са провели редица важни срещи, както и са изчистили част от задълженията към НАП. "Сините" постигнали споразумение с Националната агенция по приходите за изчистването и на останалата част от натрупаните през годините дългове. От НАП са били уверени, че Левски вече е финансово стабилен. Клубът от "Герена" от вчера има солиден гръб в лицето на строителната компания STRABAG, която стана генерален спонсор на "сините" и налива милиони в Левски.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В НАП също са спокойни, че Наско Сираков и компания ще доизчистят дълговете, като са ги уверили, че могат да бъдат спокойни за лиценза за следващия сезон.

Въпреки финансовото стабилизиране, на "Герена" са твърдо решени да разкарат част от футболистите от сегашния състав. Както БЛИЦ вече съобщи, един от ненужните е Валери Божинов. Освободени ще бъдат още Орлин Старокин, Илия Димитров и други.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството