ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Очакваната с голям интерес пресконференция на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков е с нова дата. "Сините" oбявиха в официалния си сайт, че срещата на ръководството на клуба с представителите на медиите ще бъде в сряда (13 декември) от 11:00 часа, а не в четвъртък, както първоначално беше анонсирано.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Промяната идва минути след края на емоционалната пресконференция, която дадоха от сдружението "Левски на левскарите". На брифинга известните фенове, сред които Димитър Костадинов и Петър Димитров, се нахвърлиха остро на Сираков и го призоваха да се оттегли от поста си.

Съобщенито от ПФК Левски:

"Уважаеми представители на медиите,

ПФК Левски има удоволствието да Ви покани на пресконференция, която ще се проведе на 13 декември, сряда от 11:00 часа в залата за пресконференции в Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. В брифинга участие ще вземат мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет на ПФК Левски Борислав Георгиев.

На пресконференцията ще бъде представен отчет за дейността и резултатите на клуба през 2023 година. За ръководството на ПФК Левски е приоритет да осигури ясна и конкретна информация за всичко свързано с постигнатото от нашия клуб, както и за визията за развитие на ПФК Левски през 2024 година.

На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите само с валидни журналистически карти".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!