Фенове на Левски подготвят страховита изненада за бившия треньор на любимия им отбор Петър Хубчев, научи БЛИЦ от сигурни източници. 

Както е известно, героят от СAЩ`94 се завърна в родния футбол, за да оглави отново Берое. Хубчев обаче си навлече гнева на "синя" България, тъй като продължава да настоява да си получи огромната сума от "Герена". Известно е, че лицензът на Левски за следващия сезон е заплашен заради дълга към него и асистентите му.

Фенове на "сините" отдавна се обърнаха с апел към Хубчев да клекне и да подаде ръка на клуба в тежкия момент. Той обаче така и не го прави и продължава да си чака парите. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Сега запалянковците на Левски предприемат нов ход. БЛИЦ научи, че фенове на "сините" ще приклещят Хубчев в комплекс "Царско село", където той ще гостува с Берое при подновяването на първенството в Efbet Лига - на 20 февруари. Там те се надяват да разговарят с него и най-после да го навият да оттегли иска си към клуба.

Наскоро привърженик на Левски е направил опит да се чуе с Хубчев по телефона относно важната тема, но той не благоволил да отговори на обажданията му. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022