ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Фенове на Левски се свързаха с БЛИЦ, за да изразят недоволството си от високите цени на новата екипировка на любимия си клуб. Преди часове "сините" пуснаха в продажба артикулите на германския концерн "Adidas". Официалната фланелка за сезон 2023/2024 е на цена от 119 лева. 

Привърженици на Левски алармираха пред БЛИЦ, че същата може да се закупи от чуждестранни сайтове за... само 14,40 паунда (32,68 лева).

На "Герена" искат цели 339 лева за синьо яке, което "Adidas" продава за 145,90 евро. Надценката е 50 лева, а странното е, че на него дори не е поставена емблемата на Левски...

"Това е безумие! Как може такова нещо? Ръководството на клуба се подиграва с нас. Феновете постоянно помагаме на клуба, отделяйки средства, за да го има любимия ни отбор, а сега да постъпват по този начин с нас, искайки ни огромни суми за новата екипировка. На якето поне да бяха поставили емблемата на клуба", коментира афектиран привърженик на Левски.

Новите екипи на Левски вече са в продажба, ето каква е цената

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Някои от артикулите са с надценки между 200 и 300 процента, което дразни още повече ултрасите на Левски. Запалянковци коментират с недоумение защо ръководството на клуба реши да смени доставчика на екипировка от испанската компания "Joma" с тази на германския концерн „Adidas“.

"Новите фланелки, а и другите артикули, са доста семпли, а в същото време цените им са високи и не са по джоба на голяма част от запалянковците", добавиха "сини" фенове.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!