ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Тръст "Синя България" съобщи, че ще прехвърли притежаваните от сдружението 3 041 997 броя акции на ПФК Левски на „Левски на Левскарите“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Днес се проведе редовното отчетно-изборно събрание на Тръст "Синя България". В зала "Пирин" на Интер Експо Център Общото събрание прие отчета за дейността на Управителния съвет за изминалата година. Управителният съвет бе освободен от отговорност. 

Присъстващите членове решиха единодушно Управителният съвет да остане в същия състав за нов период от 1 година - Момчил Лазаров, Георги Димитров, Иван Евстатиев, Вангел Кьосев, Влади Николов, Даниел Стрезов, Никола Бушняков.

Общото събрание на Тръст "Синя България" прие и принципното решение притежаваните от Тръста 3 041 997 броя акции от капитала на ПФК Левски да бъдат прехвърлени на Сдружение "Левски на Левскарите". Управителният съвет започва проучването и анализа на необходимите стъпки за изпълнение на това решение!", съобщиха от тръста.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Днес се проведе редовното отчетно-изборно събрание на Тръст "Синя България". В зала "Пирин" на Интер Експо Център Общото...

Публикувахте от Синя България в Събота, 3 декември 2022 г.

 

В страницата във "Фейсбук" на "Левски на Левскарите" написаха следното:

"Уважаеми левскари,

На днешното редовното отчетно-изборно събрание на Тръст "Синя България", беше прието принципното решение притежаваните от Тръста 3 041 997 броя акции от капитала на ПФК Левски да бъдат прехвърлени на Сдружение "Левски на Левскарите".

Управителният съвет започва проучването и анализа на необходимите стъпки за изпълнение на това решение!".

 

Уважаеми левскари, На днешното редовното отчетно-изборно събрание на Тръст "Синя България", беше прието принципното...

Публикувахте от Левски на Левскарите в Събота, 3 декември 2022 г.

 

 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК