ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков коментира решението Дисциплинарната комисия към БФС и декларацията, която „сините” пуснаха през миналата седмица. Ивков коментира пред БНТ и думите на председателя на ДК Юрий Кучев относно наказанието на Левски, обвинявайки го в лъжа.

„Справедливостта е доста относително понятие. За съжаление и до днес нямам информация по същество. Ние не знаем въз основа на какви факти са наложени наказанията. Този човечец Юрий Кучев успях да го гледам и онзи ден. Изпълва ме с голяма доза съжаление какви хора работят в БФС. Този човек е там откакто се помня. Той обяви пред цялата общественост, че ние сме изпуснали срока за обжалване, а той е идният вторник.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Не е вярно, че Левски е призован на заседанията. Държа на казаното в декларацията. Не разбрах, защо е на ниско ниво. Тя е одобрена и публикувана от мен, г-н Наско Сираков и г-н Стоилов. Това са и тримата човека, от които излиза истината за целите и амбициите на Левски. Не зная какво е по-високо ниво. Ако касае текста – там има точно зададени въпроси, на които този човек не можа да отговори. Той не можа да каже какво грози клуба, ако на мача с Ботев Пловдив има публика. Жалкото и мъката ми беше докато слушах, че този човек преподава в еднo от висшите учебни заведения на България”, продължи той.

Кучев с нов коментар по сагата с Левски: Това може да взриви футболната общественост

„Ние не сме казали, че няма да спазваме решенията на БФС. Ние поканихме феновете на следващата среща с Ботев Пд. Предстои обжалване на това решение. Апелативната комисия е длъжна да допусне до изслушване страните. Нашият администратор се обади и поиска да бъдем запознати с досието и да бъде допуснат наш представител. Беше върнато обаждане, че нямат такава практика и ако съм отишъл биха ме изслушали. Какво да си говоря с тези хора? Ние сме от различни светове”.

„Всеки да тълкува както иска декларацията. Думите в нея са ясни. Левски стои зад всяка дума в декларацията. Очаквам да ни се даде възможност да се запознаем защо са наложени наказанията и да изразим нашата позиция. В самото решение на ДК не е казано в кой мач трябва да се изтърпи това наказание, каквато е практиката. Никой не познава работата ви, г-н Кучев. Повечето ви наказания са необжалваеми, което е възможно само в Северна Корея. Наказание от над 5 хил. лева е обжалваемо, а  от една среща – не. Тук не говорим само за парична загуба, а и за празник на хората. Виждате и как УЕФА наказва. Дори да е грубо наказание може да се затвори един блок. Защо целия стадион?”, завърши той.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК