Новият носител на Купата на България Левски научи още една радостна новина. Основният партньор на "сините" "Palms Bet" обяви, че ще даде на отбора премия в размер на 100 000 лева.

Генералният спонсор на Левски изрази благодарност към футболистите и спортно-техническото ръководство на клуба за победата на финала за Купата на България - 1:0 над ЦСКА с гол на Илиян Стефанов.

„Горди сме с напълно заслужения триумф на Левски и затова поощряваме старанието и упорития труд, които доведоха до постигането на отличния резултат“, обясни Лъчезар Петров, изпълнителен директор на букмейкъра.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Компанията, която от почти година спонсорира "сините", само преди дни подпомогна отново клуба, като преведе предсрочно вноска по партньорския договор, с която да бъдат обслужени административни и ежедневни разходи. "За нас е важно спокойствието на футболистите и спортно-техническия екип, които доказаха, че могат да постигат прекрасни резултати за всеобща радост", добави Лъчезар Петров.

Припомняме, че носителят на Купата на България получи 70 000 лева премия от спонсора на турнира Sesame и ПФЛ. 50 хиляди пък ще вземат "сините" от телевизионните права на мача, писа БЛИЦ преди дни.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022