Легендата на Левски Стефан Аладжов коментира тежката ситуация в клуба на сърцето му. "Дори, ако се върнем назад в историята, Левски винаги е бил начело. Сега има други проблеми, но когато се излезе на терена, трябва да даваш всичко от себе си. Започнаха вече да ни бият и на „Герена“. Така, ако вървим, не виждам къде ще бъдем. Предстоят трудни мачове, но то всички отбори са трудни вече. Дано си възвърнат самочувствието момчетата, иначе ще ни бъде много трудно занапред", коментира Аладжов в "Студио Дерби" с водещ Георги Симеонов.

"Трябва тези момчета да се пращат да се поочукат във Втора лига, тя също е на едно високо ниво. Да вземеш някого от юношеския отбор и да го вкараш в първия състав не става", посъветва легендата.  

Емил Велев обяви пред БЛИЦ: Много бих помогнал на Левски, но... 

"Трудно е да се говори. Това ли е дъното, можем ли по-надълбоко да копаем? Не можем по-надолу. Ако започнат победите, ще дойдат и спонсори. За десето място няма да дойдат спонсори, трябва да си в челото, за да стане това. Ако ще и от Луната да дойде треньор, трябва да се оправят нещата. Познавам се с Гошо Тодоров, той е добър човек, шест пъти е бил викан на пожар да вади горещите картофи. Сам си призна, че може би не си е представял Левски да достигне до там. Аз, когато играх, лидери бяха почти всички. Препълваха се стадионите, спомням си, ако биехме Черно море и Ботев (Пловдив) на техен терен, ставахме шампиони. Сега падаме от тях у дома. Надявам се да се оправят нещата, но с млади момчета, които току-що стъпват на терена, трудна работа", продължи Аладжов. 

"Слагат се едни клишета и за националния отбор, че едва ли не държавата ни е такава и такъв ни е футболът, но това не извинява нещата. Националният отбор е огледален образ на Левски. И те играят добре, но все ни бият накрая. Споменават се лидери, но сякаш няма никакви", каза легендата на "сините". 

"ЦСКА 1948 играе само с българи, които са дали много на българския футбол. Предполагам и там заплатите са повече, отколкото в Левски. Трябва да се пращат, да се преотстъпват младите, за да се обиграят. Преди никой не ти даваше това време, не вървят ли нещата, си отиваш", добави Стефан Аладжов.  

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството