Ръководството на Левски излезе със съобщение до феновете си във връзка с продажбата на билетите за финала на SESAME Купа на България с ЦСКА на 15 май.

Пропуските ще бъдат пуснати на касите и в интернет от утре, а притежателите на абонаментни карти ще са с предимство.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Ето какво написаха от „Герена”:

"Левскари,

Във вторник, 3 май от 10:00 часа в продажба се пускат билетите за финалa за Купата на България срещу „ЦСКА-София“. Двубоят е на 15 май, неделя от 17:00 часа на Национален стадион „Васил Левски“.

Билетите ще се продават на касата пред сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis и Български пощи.

Цените са следните:

Сектор Б – 15 лева

Сектор В – 35 лева

ВАЖНО!!!

Притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022 година ще имат възможност да закупят приоритетно билет за финала за Купата на България! Те ще могат да сторят това до 19:14 часа в петък, 6 май ЕДИНСТВЕНО на касата пред сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ срещу предоставяне на абонаментна карта.

Притежателите на сезонни пропуски за VIP ложа (в това число на Платинени членски карти), за сектор А и Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще могат да закупят билети за сектор В на Национален стадион „Васил Левски“, а тези с абонаментни карти за сектор Б – за сектор Б на Националния стадион.

С една абонаментна карта може да бъде закупен един билет за финала за Купата на България". 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022