Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Членът на Тръст "Синя България" Васил Колев коментира ситуацията в клуба на сърцето си след срамното отпадане от Лига Европа. Той прогнозира, че Делио Роси си тръгва от "Герена". Именно това е желанието на феновете, които на реванша снощи с Вадуц (3:2) скандираха "Оставка, оставка!" по адрес на италианеца. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Коментарът на Васил Колев:

"Провалът е факт. Когато има провал, има и отговорност. Естествено ще си отиде треньорът, но това няма да промени нищо. Днес съм твърде ядосан, като всеки левскар, за да обяснявам пространно защо. Ще го направя в следващите дни. Само две неща ще кажа.

Първото е, че когато на полувремето смениш вратаря-капитан, проблемът не е спортен, а морален. Когато имаш морални проблеми, не е странно да отпаднеш от Вадуц.

Второто и значително по-важно е, че Левски за последен път беше на народа на 23 май 2014 г. В ОНАЗИ вечер. Защо обаче народът не си поиска Левски след онази вечер за мен си остава загадка, на която едва ли някога ще мога да намеря отговора. Левски е бил Левски само, когато народът го е чувствал като свой, независимо от времето и обстоятелствата.

Когато не искаш своя Левски, а този Левски, който ти предлагат, нямаш право да се сърдиш за вечери като тази снощи. В днешния Левски максимумът е да вземеш главата на треньора в определен момент, защото е арогантен към кочината, в която заработва 20 000 евро на месец.

Завършвам с това, че съм ядосан, но не и отчаян. Все пак след много време на "Герена" се чу "Оставка, оставка". Може пък и да започнем да включваме какъв Левски са ни завещали тези преди нас, как са го бранили при различни времена и обстоятелства и какво е означавал за тях и техния живот.

Васил Колев: Все тая дали Левски ще отстрани тези туристи

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019