Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

И днес има полицейско присъствие на "Герена". Униформените пазят Делио Роси и футболистите, които вбесиха феновете си след срамното отпадане от Лига Европа. "Сините" победиха с 3:2 снощи Вадуц от Лихтенщайн, но напуснаха рано-рано турнира, след като бяха загубили първата среща с 0:1.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Заради напрежението, час и половина след края на двубоя снощи Роси и играчите му не смееха да излязат от съблекалнята. Наложи се солиден брой униформени да отблъсква феновете, окупирали подстъпите към съблекалнята зад сектор "В". Полицаи имаше и днес на "Герена" за тренировката на отбора. Служителите на реда бяха в готовност за реакция при нова атака на феновете. 

Още по време на мача с Вадуц разгневени ултраси опитаха да нахлуят на терена, за да потърсят сметка на футболисти и треньори. Някои запалянковци си позволиха да чупят седалки и да ги хвърлят по пистата - зад треньорската скамейка. 

След резила феновете заградиха входовете към стадиона, но до ексцесии не се стигна заради намесата на служителите на реда, които и днес са на пост на стадиона.

Преди тренировката на "сините" на "Герена" пристигна и изпълнителният директор Красимир Иванов. Треньорът Делио Роси, който снощи отказа да уважи искането на феновете за оставка, в момента е с неясно бъдеще. Очаква се собственикът Спас Русев да реши дали ще се стигне до раздяла с италианеца.  

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Трансферно лято 2018 в Първа лига

Първа лига - сезон 2018/2019