ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Tреньорът на Левски Станимир Стоилов подкрепи лично инициативата “Избери живота” #СприНавреме. Мъри призова за повече внимание на пътя. Той позира с тениската с логото на инициативата. Това се случи преди тренировката на Левски, който се подготвя за предстоящото в неделя вечно дерби с ЦСКА.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Преди дни трима от най-популярните ни бивши футболисти - Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Христо Йовов, също застанаха зад инициативата. Легендите заявиха, че подкрепят „Избери живота“, за да призоват младите хора да спортуват повече и да шофират разумно. 

От началото на кампанията зад инициативата застанаха редица спортни звезди, общественици, професионални футболни отбори и момчетата от юношеския национален отбор по футбол на България до 17 и 19-годишна възраст. 

Кампанията е провокирана от зачестилите инциденти на пътя, много от които с фатален край. Тя е насочена и срещу злоупотребата с алкохол  и наркотични вещества. Инициативата „Избери Живота“ #СприНавреме е надпартийна. Тя стартира символично в навечерието на Международния ден на младежта – 12 август.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК