Собственикът на Левски Наско Сираков присъства на откриването на новия магазин на „сините” в Бургас и заяви, че с удоволствие би прехвърлил акциите на клуба при събирането на 20 000 левскари. Сираков потвърди, че контузията на Георги Миланов е сериозна и той ще отсъства повече от месец, а освен това обеща на феновете да видят различен Левски през 2022 година и шампионска титла до две години.

"Това е един от начините отборът на Левски да достигне до максимален брой привърженици. С най-голямо удоволствие бихме подали ръка на всеки, който идва при нас с най-чисти мисли. Не сме го избрали ние Бургас. Те дойдоха при нас и идеята ни грабна от първия момент. При всички положения ще има още приятни изненади за нашите фенове. Усещам ежеминутно невероятната подкрепа на нашите фенове. Благодарение на тях стигнахме до тях и се надявам, че ще продължим и ще изведем Левски там, където му е мястото”, започна Сираков пред медиите.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Аз съм го заявил още преди година и половина, че за мен това е като мисия. Левски трябва в един момент да бъде отбор на феновете. Разбира се не трябва да се прибързва и да се прави насила нещо. Подкрепяме идеята и аз, и Мъри, но всичко зависи от активността на нашите фенове. Искаме това да достигне до огромна част от "сините" привърженици. Само тогава ще има своя смисъл. При 20 000 левскари ще прехвърля акциите с огромно удоволствие, но не искам да определям бройката. Казах на всички фенове на срещата, че 20 глави мислят по-добре от една. Аз не искам да определям бройката на феновете и парите, които ще дават. Притежателите на членски карти - всеки да си каже мнението. Не бих се ангажирал аз да определям тези неща”, продължи той.

„По принцип ще има срещи с привърженици, а какъв ще е форматът на разговори аз не мога да кажа. Повече ги приемете като рестарт на кампанията за членски карти. Аз съм доволен от всичко, което правят нашите привърженици. Все още се нуждаем от свежи средства, но мога да ви уверя, че в клуба се работи ежедневно по тази тема. Водят се разговори с рекламодатели и спонсори и ще има доста такива в бъдеще, гарантирам. След Нова година феновете ще гледат съвсем различен Левски, а от лятото Левски ще се бори на всички фронтове. Аз искам повече от феновете Купа. За мен Купата винаги е била десерт, а основното ядене е шампионската титла - до две години", завърши Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022