ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков обясни, че най-големите дългове на клуба са към фирми, свързани с Васил Божков. 

Той обаче е на мнение, че тези задължения трябва да се оспорват, тъй като фирмите са със запорирани сметки. Ивков говори и за лиценза на "сините".

Войната в Левски вече е публична: Ивков атакува яростно Сираков и кукловодите му! ВИДЕО

"Най-големите дългове на Левски са към фирми, свързани с Васил Божков. Те вече не са и към него, защото са със запорирани сметки. Ще видим дали трябва да се плаща, или не. Тези задължения трябва да се оспорвaт. Това ще е предмет на анализ на висшето ръководство на Левски", каза Ивков на пресконференцията, която даде на "Герена".

Toп Коефициенти за efbet Лига!

"Изчистили сме всички задлжения към футболисти. Няма да имаме проблем с БФС за лиценза. По една или друга причина не успяхме да надградим. Трябваше да застанем зад Станимир Стоилов не с похвали или интервюта, а да му купим футболисти тогава, да инвестираме в играта футбол. Не може бъдещето на Левски да зависи от един мач", обясни Ивков. 

Смразяващи разкрития за омразата между Сираков и друг шеф в Левски, ще гръмне ли бомба днес?

"Ние постигнахме невероятен финансов поток за Левски през последната година и половина. Имахме ясна структура и визия как да погасим задълженията към НАП. Изплатихме обезщетения за милиони на Насирувци, на Хубчевци и екипа му", каза още той.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023