Едно от новите попълнения в Левски Рикардиньо говори пред клубната телевизия. 21-годишният бразилски нападател се закани на съперниците на "сините", обяснявайки, че ще се стреми да бележи гол след гол. Рикардиньо блесна в последните две контроли на тима на Станимир Стоилов в Дубай, вкарвайки по две попадения.

"Чувствам се много добре. Този един месец е много добър за мен, защото започнах работа със съотборниците ми. Вече се запознах с целия отбор и съм много щастлив. Много е важно, че започнах да вкарвам голове. Става дума за подготовка и приятелски мачове, но въпреки това е важно. Чакам да дойде и първенството, защото там е от по-голямо значение", обясни Рикардиньо.

"Уелтън, Роналдо и Цунами ми помогнаха, но и останалите момчета от отбора ме приемат много добре. Мисля, че се адаптирах на 100%. Много е важно, че имам сънародници в отбора. Постоянно сме заедно", каза бразилецът.  

"Бързо приех да дойда в Левски. Когато моят агент ми каза, че има интерес, не чаках втора покана и сега съм много щастлив. Станимир Стоилов винаги ми дава съвети. Обяснява ми как да се позиционирам по терена, така както на него му харесва. Това също е нещо, което ми помага да свикна. Мисля, че до началото на първенството ще привикна към изискванията", добави той.

"Тази година искам да вкарам доста голове за Левски. Целта е да се класираме за европейските турнири. Надявам се да помогна с максимален брой голове.

Бих казал на феновете ни да продължават да ни подкрепят, както са го правили до този момент", завърши Рикардиньо.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023