Спортно-техническият щаб на Левски начело с Елин Топузаков е отхвърлил възможността Дарко Тасевски да бъде върнат на "Герена", научи БЛИЦ СПОРТ.

32-годишният плеймейкър, който е един от големите любимци на "сините" фенове, обмисляше да преустанови кариерата си в Тайланд и отново да заиграе в България. Македонецът обаче е бил отхвърлен от Топчо и екипа му, които счели, че имат качествени играчи за центъра на терена в лицето на Георги Костадинов и Джереми де Ноойер. Очаква се последните двама да преподпишат договорите си с клуба и да продължат да играят със синия екип.

БЛИЦ СПОРТ научи още, че на "Георги Аспарухов" са отхвърлили и предложеният им румънец Мариан Пляшка, играл за последно в Пандури (Търгу Жиу). Топузаков и екипът му проучили добре 26-годишния десен бек и се обединили около мнението, че той не може да повиши класата на отбора.  

Треньорът на Левски вече изрази желание, че желае поне още две попълнения, с които да подсили състава си. "Сините" обаче продължават да удрят на камък в преговорите с голяма част от набелязаните чужденци, които имали доста завишени финансови претенции. Припомняме, че до момента тази зима Левски подписа с Амаду Сукуна, Давид Яблонски и Антон Огнянов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига