ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Продължаващият все още да е изпълнителен директор на Левски по документи - Ивайло Ивков, е извършил "брутален саботаж" срещу Елин Топузаков и футболистите. Скандалното твърдение е на популярната фейсбук страница "Синя Приказка", която често публикува неща "от кухнята" на клуба от "Герена".

"Ивков с брутален саботаж срещу Топузаков и играчите. Ръководството и спонсора решили да отпуснат премии за победата над Берое и за мача утре срещу Ботев, ако бием. Топузаков ги обещал на играчите, но Ивков, който все още изпълнява длъжноста директор, понеже Боримиров не е вписан, решава да не подпише тези премии и така Топчо олекнал пред играчите...", гласи публикацията в "Синя Приказка".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)
 

БЛИЦ първи съобщи във вторник, че Даниел Боримиров временно става изпълнителен директор на Левски, заменяйки отстранения Ивков. Бившият халф, който е и председател на Управителния съвет на "сините", ще влезе в правомощията си едва след вписването му в регистъра. Заради това Ивков все още е делигиран да управлява финансите на клуба. 

Преди дни беше разкрито и за още един саботаж в Левски. Бившият шеф на школата на "сините" Йончо Арсов е изтрил ценна база данни с информация за всички юноши в клуба преди да си тръгне от "Герена". Саботажът е бил разкрит от Топузаков, който искал да провери на кои от талантите може да разчита в първия отбор. Това по-късно беше потвърдено и от Илиана Раева. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК