Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира дербито с ЦСКА, което завърши без победител - 0:0. Той косвено нападна и съдиите, след като заяви пред медиите, че е очаквал Илиян Стефанов да получи жълт картон.

Офанзивният играч на "сините" беше санкциониран от Георги Кабаков, което ще доведе до наказанието му за реванша с Лудогорец в петък.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Резултатът е справедлив, емоционална изчерпаност имаше при нас, не можахме да отбележим. ЦСКА имаха едно положение в края. Получи се нервен мач. Знаех, че Илиян Стефанов ще получи картон, дори да не играе. Всеки играч, който излиза е проблем. Къса ни е скамейката, сменихме Уелтън, за да не го изгонят и него за неправилно дишане. Емоционално бяхме изчерпани като емоции и тръпка, ако някой от двата тима беше спечелил нямаше да е заслужено", каза Стоилов, който изгледа от трибуните дербито с ЦСКА, тъй като изтърпяваше наказание. 

"Резултатите може да не са такива каквито ни се иска, но играем срещу двата най-силни отбора в България. Очаквам тежък мач с Лудогорец. За мен беше ясно, дори да беше при мен на трибуните, щеше да получи картон, казах му го (б.р. - за жълтия картон на Стефанов). Надяваме се да стигнем финал за Купата и да я спечелим. Елиминацията с Лудогорец не е решена, ще е трудно в реванша", каза още Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022