Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори в Хасково, където се срещна с местни фенове преди гостуването на Арда. Мачът в Кърджали е от 17:30 часа.

"С общи усилия всичко ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без тях няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим. Всичко, което може да донесе полза на Левски ще се свърши. Дори да игрaем с юноши, няма да сме по-зле от положението, в което сме в момента“, каза Стоилов, цитиран от Dsport.

Той не пожела да коментира ситуацията с бразилеца Велтон, който е спряган за ново попълнение на "сините". 

 1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици и за да няма недомлъвки, клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите", каза треньорът на Левски.

„Знаете, че не коментирам други клубове и рефери. Несериозно ми изглежда (б.р. - желанието на Арда за смяна на съдията Станимир Тренчев). Нашите противници могат да си коментирам каквото си искат. След няколко часа ще видим дали сме готови. Проблемите трябва да ни обединяват и да ни направят по-силни“, заяви още Стоилов.

Той пожела успех на Саяна (Хасково), който се бори за влизане в професионалния футбол, а днес играе дерби с Левски (Крумовград). „Хасково е родният ми град и отбор. Пожелавам успех на тима в трета лига. Дано Саяна влезе във Втора лига“, завърши Мъри Стоилов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022