Новата звезда на Левски Илиян Стефанов блесна и вчера при победата с 3:0 като гост на Пирин (Благоевград). 23-годишният офанзивен футболист заслужено обра овациите на публиката след поредния си красив гол. След като опъна мрежата на "орлетата" Стефанов направи интересен жест с ръце, а БЛИЦ научи какво всъщност го е накарало да се израдва точно по този начин.

Играчът на Левски, известен с прякора Нани, копира новата звезда на Барселона Пиер-Емерик Обамеянг. Габонският голмайстор на каталунците прави същия жест с ръце след гол. Обамеянг го стори два пъти при гръмката победа с 4:0 над Реал (Мадрид) на 20 март. 

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Илиян Стефанов е избрал да го копира, след като се е поинтересувал и е прочел доста неща за звездата на Барселона. Софиянецът от дете симпатизира на каталунците.

Не е тайна, че пристигналият на "Герена" от Берое халф набляга доста над книгите. Стефанов е сред най-интелигентните футболисти в българското първенство, което ясно проличава и при интервютата му. Нани добре обмисля изказванията си и не залага на клишетата, с които боравят повечето от колегите му. 

С отличните си игри до момента за Левски намиращият се в супер форма Илиян Стефанов бързо се наложи в състава на Станимир Стоилов. Именно Нани донесе победата с 1:0 над Локомотив (София) в миналия кръг. Феновете на "сините" се надяват Илиян тепърва да ги радва. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022

*Снимки: Profimedia.bg