Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович подготвя интересно решение за един от проблемните постове в отбора. Левият бек Брадли Мазику беше заразен с коронавирус и отпада от сметките на босненския специалист за мача с Йънг Бойс от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е от 19:55 часа на стадион "Васил Левски" утре.

Според източници на БЛИЦ Акрапович е пробвал на тренировка вариант с Греъм Кери. Ирландецът е офанзивен футболист и играе по крилото, но Бруно го е тествал в ролята на ляв бек. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Припомняме, че той пусна на същата позиция младока Митко Митков в мача за Купата на България срещу Ботев (Ихтиман), спечелен с 5:0.

Митков обаче има проблеми с десния крак и може да не попадне в стартовата единайсеторка. При това положение не е изключено Кери да бъде вляво на "червената" защита.

Както е известно, Жеферсон по принцип играе ляв бек, макар че при Стамен Белчев беше наложен като дефанзивен халф в средата на терена. Бразилецът вече е здрав, но поне до вчера беше по-вероятно, ако бъде титуляр, пак да играе пред централната двойка бранители, а не отляво на отбраната. 

Всичко ще стане ясно на 100 процента довечера, когато "армейците" имат последна тренировка преди битката с швейцарския отбор.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството