Българският шампион Лудогорец започва тази вечер участието си в груповата фаза на Лига Европа - 19:45 часа в Разград. Съперникът е доста сериозен - италианския гранд Интер, воден от един от най-успешните треньори в света Жозе Моуриньо.

Португалецът идва за пети път за мач у нас, като досега има 4 успеха с голова разлика 11:5, побеждавайки Левски, ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и тазвечершния си съперник Лудогорец.

Рома пристига в Разград след загуба с 0:4 в Италия от Удинезе и "вълците" ще търсят победа, за да се реваншират на феновете си.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Проблеми с контузени и наказани играчи има и в двата лагера, като за Лудогорец ще липсват Гонсалвеш и Янков, докато за Рома няма да играят Ейбрахам, Дзаниоло и Вайналдум.

Лудогорец ще търси първа победа в груповата фаза на турнира от почти три години - през есента на 2019 г. разградчани удариха с 3:0 Ференцварош. В своята история Лудогорец вече е побеждавал и елиминирал отбор от Рим - през 2014 г. "зелените" изхвърлиха Лацио от Лига Европа с общ резултат 4:3. 


ЛудогорецЛУДОГОРЕЦ - РОМАРома
Начало: 19:45 часа, пряко по Макс Спорт 3
Съдия: Крейг Поусен (Англия)
Стадион: "Хювефарма Арена"

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Недялков, Вердон, Пластун, Фон Витри, Йорданов, Пьотровски, Десподов, Каули, Текпетей и Тиаго

РОМА: Свилар, Ибанйес, Смолинг, Манчини, Залевски, Камара, Кристанте, Челик, Пелегрини, Белоти и Шомуродов

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК