Жозе Моуриньо не идва на разходка в София с Рома, а да победи ЦСКА. И то убедително. Специалния няма да пести силите на състава си и ще пусне почти всички титуляри, пишат италианските медии.

Португалецът ще гони нов голям успех срещу ЦСКА, след като в средата на септември го разби с 5:1 в първия мач от групите на Лигата на конференциите, игран в Рим.

Моуриньо е голям приятел с треньора на „червените“ Стойчо Младенов, но всичко приключва до стадиона. На терена за Жозе няма близки и познати, щом са от другата страна на барикадата.

„Вълците” ще търсят задължителна победа, която при неуспех на Бодьо/Глимт в Украйна срещу Зоря ще им донесе първото място в групата.
Очаква се Рома да излезе в схема 3-5-2. На вратата ще е Руи Патрисио, а в защита ще си партнират Джанлука Манчини, Крис Смолинг и Ибанес. В халфовата линия ще започнат Рик Карсдорп, Матиас Виня, Жордан Верету, Браян Кристанте и Хенрих Мхитарян. В атака ще действат Тами Ейбрахам и Николо Дзаниоло.

Както вече се писа, Рома трябва да пристигне в София към 17 часа днес. От 19:00 Жозе Моуриньо ще даде пресконференция на националния стадион „Васил Левски“.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа