ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Пълна мобилизация тече сред феновете на ЦСКА за срещата с румънския Сепси от Лигата на конференциите в четвъртък 20:00 часа. Мачът е на стадион "Българска армия", където фенове на "червените" ще има единствено в секторите "А" и "В".

Ултрасите на ЦСКА от Трибуна Сектор "Г" излязоха с призив в социалните мрежи, използвайки новия талисман на тима - бойното знаме, показано вчера преди мача с Крумовград (1:0).

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Съобщението на феновете:

"За нашата Родина, за нашите деца, звездата ти ще грее - един е ЦСКА!

Четвъртък - всички под знамената!

С нами Богь!"

Междувременно от ЦСКА излязоха с официално съобщение за произхода на новия си талисман.

"Основан и вдъхновен от храбрите български армейци, и до днес ЦСКА пази силна връзка с родната армия. По този повод на 05.05. тази година, когато навършихме 75 години, генерал-майор Явор Матеев подари на клуба ни реплика на представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции на Българската армия. Приехме го с гордост и отговорност.

Копието на знамето оттук нататък се превръща в наш символ и ще съпътства отбора на всеки мач. Така ще напомня на футболисти, щаб, ръководство и фенове за дълга, който имаме да браним без страх и с мъжество буквите, емблемата и славата на Централния спортен клуб на Армията. Нека всеки път, когато видим да се вее знамето, помним, че няма бъдеще без история", пишат от ЦСКА във Фейсбук.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!