Tреньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори на пресконференцията в Украйна преди гостуването на Зоря (Луганск). Двубоят от група "C" на Лигата на конференциите на стадиона в Запорожие е утре от 19:45 часа българско време.

"Ще се опитаме да подходим по начина, по който подходихме през първото полувреме в София. Състезателите са възстановени на 100% и сме готови за битка", каза Младенов. 

"Нe e в стила ми да коментирам съдийството. Не е моя работа да коментирам съдиите, но ми се иска съдийството да бъде коректно и никой от двата отбора да не бъде ощетен. Надявам се утре съдийството да бъде в полза на футбола", подчерта треньорът на ЦСКА.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Рационалният футбол е преди всичко, трябва да бъдем ефективни и в двете фази. В момента няма натиск върху отбора за задължителна победа, защото нямаме големи шансове да продължим напред, но около ЦСКА винаги е имало напрежение. В нашето ДНК е заложено победа на всяка цена и утре това ще търсим. Трябва да извлечем максимума като резултат. Трябва да противодействаме успешно и да се стремим да надделеем", продължи Младенов.  

"В определени моменти късметът не е на наша страна, но всичко се решава от класата на играчите, защото понякога не играеш добре и индивидуалната класа на някой играч ти носи победата", разясни Стойчо Младенов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа