Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев коментира последния мач на отбора през сезона, завършил 1:1 при визитата на изпадналия от елита Царско село и обяви голямата новина, че в началото на следващия сезон "железничарите" се завръщат на стадиона си в Надежда. Босът на клуба добави, че бъдещето на треньора Иван Колев ще се реши на Управителния съвет следващата седмица.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Нормално, мач за оставане. Всяка топка беше важна за Царско село. Получи се добър мач, добра битка. С малко повече късмет с двете дузпи успяхме да направим равния резултат. Някога да не сме играли феърплей? Винаги ще играем така. Първият сезон да, вторият – не. Има много причини. След зимната подготовка непрекъснато имахме контузени, болни. Бяхме направили добър отбор, но не успяхме да покажем лицето си заради многото контузии. Целите ни бяха да играем от 7-о до 10-о място. Тези контузии ни извадиха от строя“, сподели Иван Василев след мача.

„Определено е възможно да се върнем на стадион „Локомотив:. Ако не първия, то втория кръг ще сме у дома. Започнали сме. От другата седмица се започва да се работи официално. Ако пилоните дойдат навреме от Италия, всичко ще е наред. Най-много да закъснеем един кръг, най-много да са два. След това ще играем в Надежда“, обеща босът на "железничарите".

„Много малко треньори в България са били две години. На пръсти се броят. Мисля, че Иван Колев получи един много добър кредит на доверие. Свърши си работата. Доволен съм. Понеделник-вторник ще има Управителен съвет и ще се разбере дали ще остане или кой е новият треньор“, завърши Иван Василев.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022