Кирил Десподов беше официално представен като играч на Лудогорец. 23-годишният футболист разкри, че никой от ЦСКА не го е потърсил. Десподов подчерта, че ЦСКА завинаги ще остане нещо специално за него.

Националът каза още на брифинга в Разград, че не се движи с охрана, каквито информации се появиха преди дни. 

Десподов подчерта, че за него е важно да играе, а не само "да си взима заплатката". 

 1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Мисленето много ми се промени в чужбина. В Серия "А" се работи много сериозно. Тренировките са много сериозни. Аз съм на възраст, на която ми се играе, а не да си взимам заплатката само. Мисля, че престоят в чужбина ми се отрази много ползотворно“, каза Десподов.

„Има по-силна конкуренция в първенството. ЦСКА играе добре, Локомотив (Пловдив) и Берое също. Има по-силна конкуренция от преди", продължи той.

"Всички знаете, че аз съм професионалист. Играе ми се футбол. Това трябва да се разбере от всички. Не ми се тренира за здраве. Искам да се развивам и тук мисля, че ще мога да се развия", добави Десподов.

„Лудогорец показа голямо уважение към мен. Дали ще играя в събота, треньорът ще прецени. Повече от 50% от футболистите ги познавам като стил на игра, а също така съм запознат със стила на игра на Лудогорец. Предстоят ни много хубави мачове в Лига Европа. Трябва да спечелим повечето от тях, за да излезем от групата", амбициран е Десподов.

„Аз не бях играл два месеца и половина официален мач. В последния мач за националния отбор се усети умората в мен. Ще работя, за да вляза в топ форма за възможно най-кратко време“, каза той.

„Не се движа с охрана. Аз съм професионалист. Трябва да затворим тази тема за ЦСКА. Мен никой от ЦСКА не ме потърси да ме попита дали бих желал да се върна в ЦСКА“, продължи крилото.

"Няма как да говорим за предателство. Не съм предал никой. Искам да затворим тази тема“, пожела Десподов.

"Ще обясня тази ситуация. За мен ЦСКА винаги ще си остане нещо много специално. Там съм играл три години. Тези три години, тази емоция, която са ми дали феновете, отношението на клуба към мен, тъй като от него направих трансфер в Европа, никога няма да бъде заличена или забравена. Не е приятна ситуацията, която стана последните дни, толкова омраза и обиди по мой адрес. Аз обаче ги разбирам. Тази ситуация се случва навсякъде по света във футбола. Нито съм първият, нито последният. Всичките тези години, в които съм играл за ЦСКА, е било от сърце и с емоция", подчерта той. 

"Животът на футболиста не е лесен. Той трябва да бъде отговорен за себе си и към семейството си, като взима най-правилното решение за кариерата си. Не всичко е така, както изглежда отвън. Нормална е реакцията им, тъй като не обичат Лудогорец", сподели Десподов.

"Аз избрах номер 11. Роден съм на 11.11 и мисля, че този номер ми носи много късмет“, каза още звездата. 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​